Aanbod

Residentie De Have

Hof van Wingene

40 APPARTEMENTEN EN 7 WONINGEN

Hof van Wingene vormt samen met de 7 trendy nieuwbouwwoningen de eerste fase in de totale ontwikkeling. De residentie wordt opgetrokken aan de Futselstraat en zal bestaan uit 4 bouwlagen afgewerkt met plat dak.

't Hof van Wingene Architectuur

40 kwalitatieve nieuwbouwappartementen vormen de residentie. Elk appartement wordt voorzien van een zit- & eethoek, open keuken, badkamer, afzonderlijk toilet, berging en 1, 2 of 3 slaapkamers. Door de grote raampartijen zijn alle leefruimtes voorzien van voldoende natuurlijk licht.

Ondertussen is 65% van de appartementen verkocht maar je kan nog steeds het modelappartement bezoeken.

Alle 40 eenheden beschikken over een eigen terras zonder daarbij te moeten inboeten op vlak van privacy. De architect zorgde ervoor dat zo weinig mogelijk inkijk mogelijk is door voldoende afstand te behouden ten opzichte van de andere woonentiteiten en buurgebouwen.

Parkeren kan ondergronds in het garagecomplex waar open staanplaatsen worden voorzien. De woningen worden voorzien aan het begin van het perceel tussen de Beernem- en Futselstraat.

't Hof van Wingene
't Hof van Wingene Architectuur

De 7 kwalitatieve huizen worden elk voorzien van een zit- & eethoek, open keuken, badkamer, 2 afzonderlijke toiletten, 1 of 2 bergingen en 3 of 4 slaapkamers; Door de grote glaspartijen zijn alle leefruimtes voorzien van voldoende natuurlijk licht. Alle woningen beschikken over een ruim terras en privétuin waarbij in het ontwerp rekening werd gehouden met voldoende privacy. De woningen zijn elk voorzien van een carport met uitzondering van de woningen aan de Beernemstraat waarbij de garage inpandig is ingetekend. Alles wordt energiezuinig gebouwd met een maximaal E-peil van 40.

Alle woningen zijn ondertussen verkocht.

Wilt u graag meer weten over één
van onze nieuwbouwappartementen of woningen?

Aarzel zeker niet om ons te contacteren.

't Hof van Wingene Keuken

Keuken

Voor elk appartement wordt een individuele keukenopstelling gecreëerd met vrije keuze van de keukenkasten en de toestellen. Het individuele keukenbudget omvat de levering en de plaatsing van de keuken.

't Hof van Wingene Badkamer

Badkamer & toilet

Voor de badkamer- en toiletopstelling werd een mooi budget bepaald voor elk appartement. De sanitaire toestellen kunnen vrij gekozen worden.

't Hof van Wingene Vloering

Bevloering

Binnen het vooropgestelde budget is er een zeer ruime keuze in vloerstijlen, vrij te kiezen door de koper.

't Hof van Wingene Ventilatie

Ventilatie

Het ventilatiesysteem is van het type D. Dit zorgt voor een mechanische aan- en afvoer van lucht. Het is momenteel het meest vooruitstrevend systeem op de markt.

't Hof van Wingene Domotica

Domotica

Domotica maakt het dagelijkse leven heel wat makkelijker en functioneler. Daarom heeft de bouwheer er als extra voor gekozen om elke woning van een intelligente elektriciteitsinstallatie te voorzien.

't Hof van Wingene Buitenschrijnwerk

Buitenschrijnwerk

De vensterramen van het project worden uitgevoerd in onderhoudsvrije thermisch geïsoleerde aluminium profielen.

Wilt u graag meer weten over één
van onze nieuwbouwappartementen of woningen?

Aarzel zeker niet om ons te contacteren.