Voorwaarden btw-tarief

Afbraakwerken

Geniet van het verlaagd btw-tarief van 6% voor afbraak en heropbouw.

Sinds 1 januari 2021 is er een verlaagd btw-tarief van 6% voor de afbraak van gebouwen en de heropbouw van woningen en appartementen in België. Deze maatregel geldt tot en met 31 december 2022. Hierdoor kan u ook voor dit woonproject genieten van een verlaagd btw-tarief op voorwaarde dat jij als koper voldoet aan een aantal wettelijke voorwaarden.

QUALIFIED TEAM

Duis dignissim mi ut laoreet mollis. Nunc id tellus finibus, eleifend mi maximus.

CERTIFICATES

Duis dignissim mi ut laoreet mollis. Nunc id tellus finibus, eleifend mi maximus.

FAST VERIFICATION

Duis dignissim mi ut laoreet mollis. Nunc id tellus finibus, eleifend mi maximus.

BUSINESS PLAN

Duis dignissim mi ut laoreet mollis. Nunc id tellus finibus, eleifend mi maximus.

Voorwaarden

  • Het appartement of de woning wordt uw enige en eigen woonplaats gedurende minstens 5 jaar. Woningen waarvan u door een erfenis mede-eigenaar, blote eigenaar of vruchtgebruiker bent, tellen niet mee. Woont u op dit moment in een andere woning? Dan kan het verlaagde btw-tarief toegepast worden indien u de woning verkoopt uiterlijk 31 december van het kalenderjaar dat volgt op het jaar van de eerste ingebruikname van u nieuwe woning of appartement.
  • U koopt een woning of appartement als natuurlijk persoon en dus niet via een vennootschap of vereniging.
  • De bewoonbare oppervlakte van de nieuwe woning bedraagt maximaal 200 m².
  • U dient een BTW-verklaring goed te keuren. Hierin bevestig je dat je aan alle vooropgestelde voorwaarden hebt voldaan.

Alle eenheden beschikken over een eigen terras zonder daarbij te moeten inboeten op vlak van privacy. De architect zorgde ervoor dat zo weinig mogelijk inkijk mogelijk is door voldoende afstand te behouden ten opzichte van de andere woonentiteiten en buurgebouwen.

Parkeren kan ondergronds in het garagecomplex waar open staanplaatsen worden voorzien. De woningen worden voorzien aan het begin van het perceel tussen de Beernem- en Futselstraat.

't Hof van Wingene
Residentie De Have 't Hof van Wingene

De 7 kwalitatieve huizen worden elk voorzien van een zit- & eethoek, open keuken, badkamer, 2 afzonderlijke toiletten, 1 of 2 bergingen en 3 of 4 slaapkamers; Door de grote glaspartijen zijn alle leefruimtes voorzien van voldoende natuurlijk licht. Alle woningen beschikken over een ruim terras en privétuin waarbij in het ontwerp rekening werd gehouden met voldoende privacy. De woningen zijn elk voorzien van een carport met uitzondering van de woningen aan de Beernemstraat waarbij de garage inpandig is ingetekend. Alles wordt energiezuinig gebouwd met een maximaal E-peil van 40.

't Hof van Wingene Keuken

Keuken

Voor elk appartement wordt een individuele keukenopstelling gecreëerd met vrije keuze van de keukenkasten en de toestellen. Het individuele keukenbudget omvat de levering en de plaatsing van de keuken.

't Hof van Wingene Badkamer

Badkamer & toilet

Voor de badkamer- en toiletopstelling werd een mooi budget bepaald voor elk appartement. De sanitaire toestellen kunnen vrij gekozen worden.

't Hof van Wingene Vloering

Bevloering

Binnen het vooropgestelde budget is er een zeer ruime keuze in vloerstijlen, vrij te kiezen door de koper.

Our company in numbers

0

Ut ultricies imperdiet sodales. Aliquam fringilla aliquam ex sit amet elementum

0

Ut ultricies imperdiet sodales. Aliquam fringilla aliquam ex sit amet elementum

0

Ut ultricies imperdiet sodales. Aliquam fringilla aliquam ex sit amet elementum

0

Ut ultricies imperdiet sodales. Aliquam fringilla aliquam ex sit amet elementum

Persoonlijk contact als troef

Steven Maes en Iris Vermeulen zijn de geoliede tandem achter Maes Consult. Steven werkte jaren als accountant & belastingconsulent bij diverse kantoren. Hij was fiscaal redacteur en is ook actief als bestuurder in de beroepsvereniging VEVB.

Ook Iris is gepassioneerd door cijfers. Ze combineert haar kennis als handelsingenieur met haar ervaring als bedrijfscontroller en business analist. Samen bundelen ze hun expertise om jou professioneel te ondersteunen. Joke staat hen bij in de dagdagelijkse werking.

Persoonlijke begeleiding is wat Maes Consult zo typeert. Jij kan altijd rekenen op Steven of Iris als vaste contactpersonen.

Zij kennen jouw verhaal en ambities door en door en spitsen hun advies toe op de specifieke toestand in jouw onderneming.

Dit vind je misschien ook interessant

Fiscaliteit

Een accurate boekhouding vormt de stabiele basis van elke gezonde onderneming.

KMO-advies

Ook wanneer je later in je carrière advies nodig hebt over opvolging of overnames, zijn we er voor jou.

Vragen of opmerkingen over deze info?

Contacteer ons gerust voor meer informatie
of lees alles nog eens tot in de puntjes na op de website van de overheid.

Geïnteresseerd om uw appartement of uw woning voordeliger aan te kopen?

Dankzij het verlaagd BTW-tarief is het nog slimmer om vandaag te investeren in vastgoed.